Dom > O nama

Naša istorija

Henan Guoxi Ultra-pure New Materials Co., Ltd je osnovan u junu 2012. od strane nekoliko stručnjaka koji su studirali na predmetu Material Science Science i majstor na predmetu Materijal Science and Engineering (SMCE) na Central South University, koji pokriva površinu od 110.000 kvadratnih metara, Registrovani kapital je 12,000,000.00USD.

Projekat industrijalizacije naših ultračistih metalnih materijala nalazi se u lancu fronta napredne proizvodnje i industrije visoke tehnologije. Mi istražujemo i razvijamo nezavisno novu generaciju 5N i 6N (čistoće ≥ 99,9999%) ultra čisto cinka, bakra i drugih tehnologije visoke tehnologije ultra-visoke čistoće u proizvodnji vaga, naši proizvodi su primenjeni u oblasti napredne proizvodnje, vojnog sektora, poluprovodnika i tako dalje.

Naša fabrika

Henan Guoxi Ultra-pure New Materials Co., Ltd. je visoko tehnološka preduzeća koja se posvećuje researechu i razvijaju visoko kvalitetne super čiste metalne materijale u velikoj proizvodnji.

Guoxi je uspostavio inovativni i kompletan proizvodni, istraživački i prodajni sistem koji je orijentisan marketingom na bazi istraživačkog resursa univerziteta i vođenog od strane industrije. Naši glavni proizvodi pokrivaju većinu metalnih tanki filmskih materijala, kao što su metalni ciljevi za prskanje, mete za sputanje metalne legure, arc katode, materijali za isparavanje visoke čistoće i podloge sa metalnim loncima. Sada, naši proizvodi su već izvezeni u Koreju, Japan, Ameriku, Evropu i Bliski istok, a kvalitet je, konkurentna cijena, blagovremena isporuka i najbolje poprodajne usluge su visoko cenjeni od strane naših kupaca.Naš proizvod:

Proizvodi Guoxi uključuju sledeće:

1, bakar visoke čistoće

2, Cink visokog čistoća

3, aluminijum visoke čistoće

4, Alumina keramički prah

Kao visoko tehnološka kompanija koja integriše proizvodnju, podučavanje i istraživanje, Guoxi Ultra-Pure se bavi proizvodnjom i prodajom najprikladnijih i najkvalitetnijih 6N (čistoće ≥99,9999%) cinka, bakra, nikla i drugih ultračisto metalnih materijala.

Primjena proizvoda

Visoko čisti katodni bakar se koristi u procesima nanošenja plazme (sputtering), uključujući proizvodnju poluprovodnika i superprevodnih komponenti, kao iu visokim vakuumskim uređajima kao što su akceleratori čestica. U bilo kojoj od ovih primena, oslobađanje kiseonika (i / ili drugih nečistoća) može izazvati neželjene hemijske reakcije sa drugim materijalima u lokalnom okruženju.

- Saveti za varenje bakra

- Spajalice

--Bolte

- Studije

- Odstranjivanje bakra

- Rezervni dijelovi

- Električni prekidači na snagu

--Semiconductors

- Faseri

- Transformatori

- Terminali okretnog prekidača

- Električni konektori

- Transistor baze

- Gasne rezne mlaznice

- Motorska dela

- Delovi za spajanje

- Saveti za savete

- Rezervni dijelovi

- Proizvodi za mašinske proizvode

--Forgings

- Pumpa za fitinge

- Glave glave

- Fixtures

- Elektronski hemijski materijali

- specijalni materijal od legura

- Poliuretanski scooter točkovi i skejt bočni točkovi, koji iz naše druge proizvodne linije, široko se koriste za djecu koja igraju skutere i cipele.

Naš sertifikat

Naša kompanija je proizvela serijsku proizvodnju bakra i cinka visoke čistoće od 6N, sada su naši proizvodi primijenjeni u visokokvalitetnim proizvodnim poljima i nacionalnom odbrambenom odjelu i dobijaju dobre ekonomske koristi i socijalne koristi. izgrađen je pod svakom podrškom vladinim službama, poboljšali i poboljšali mehanizam inovacija. Postigli smo dva naučna istraživanja međunarodnih naprednih dostignuća: "Velika tehnologija proizvodnje cinka od 6N visoke čistoće" i "Velika čistoća velikih 6N tehnologiju bakarnih projekata ", osam korisnih modela patenata i dva patenta izuma u 2015. godini. Naša kompanija ima čast biti izabrana za" katalog preporučenih vojnih industrijskih proizvoda ", aktivno podstičemo dubinu civilno-vojne integracije.

Naša kompanija poseduje metalni istraživački centar za ultra čistoću, dobijamo osnovnu tehnologiju od više od deset nezavisnih prava intelektualne svojine i samoupravnih uvoznih i izvoznih prava istražujući i razvijajući sebe. Mi prosleđujemo SGS i ISO certifikat sistema kvaliteta, a takođe i biografiju " Preporučena lista tkiva vojnih proizvoda ".Tržište proizvodnje

Sada je naš 99,9999% bakar visoke čistoće izvezen u Ameriku i Rusiju, 6N bakarnih peleta se prodaje u Kanadi i Koreji, bakarni ingoti visoke čistoće sada je takođe na tržištu Japana za vezivanje žica.

Trudimo se da tragamo za višim tržištima u inostranstvu, takođe želimo da naše tržište proširimo u drugu zemlju.

Naša usluga

1. Prije prodaje, strogi smo da se pridržavamo ISO sistema za upravljanje kvalitetom;

2. u prodaji provjeravamo svaku seriju proizvoda za bolje pakete;

3. Nakon prodaje, imamo profesionalnu paro da vam služimo svakodnevno.