OCC

OCC iz profesionalne fabrike u Kini po konkurentnoj ceni OCC Product Attribute Osobine OCC Sadržaj bakra preko 99,99995%. Sadrži samo pojedinačne kristalne čestice. Visoka vernost. Visoka provodljivost. Vezivanje mehaničkog naprezanja je bolje od zlatne žice. Visoki prenos signala ...

Pošaljite upitChat Sada

OCC iz profesionalne fabrike u Kini po konkurentnoj cijeni

OCC

Atribut proizvoda

Parametri

Vrednosti parametara

Tačka topljenja

1083.4 oC

Tačka ključanja

2567 oC

Atomska težina

63.55

Gustina

8,96 g / kc

Čistoća

99,9995% ~ 99,99995%

Specifikacija

kao klijenti

Karakteristike OCC-a

Sadržaj bakra preko 99,99995%.

Sadrži samo pojedinačne kristalne čestice.

Visoka vernost.

Visoka provodljivost.

Vezivanje mehaničkog naprezanja je bolje od zlatne žice.

Visoke performanse prenosa signala.

Imajući performanse vezivanja stabilne i pouzdane.

Prednost OCC-a

Kabl koji koristi OCC (Ohno Continus Casting) Bakar ima očiglednu zvučnu prednost nad kablovima u poređenju sa OFC-om. Zapravo. jedina razlika između referentne i transcendentne je sam prevodni materijal. Ključni elementi koji određuju performanse provodnika su: čistoća materijala i područja granica zrna. Granica zrna je tačka sastanka između dve žitarice ili kristala metala. Granice zrna često raste i otežavaju protok elektrona i deluju kao nelinearna otpornost na tok električne struje. Ove granice zrna uzrokuju istu vrstu iritirajuće izobličenja kao i trenutni prelazak sa žice na strunu. Što je manjih granica, to je manji uticaj na električni signal koji se propagira sa jednog kraja provodnika na drugi.

OCC: Za upotrebu kablova uvedeni su vrlo visoki čistoće (6N) oksida bez bakra (<8 ppm)="" provodnika="" sa="" većom="" i="" linearnom="" kristalnom="" strukturom.="" occ="" se="" proizvodi="" kroz="" vertikalno="" vakuumsku="" tehniku="" ​​livenja="" livenja="" (occ)="" sa="" posebnim="" dizajnom="" koji="" može="" izraditi="" ultra="" prečišćena="" i="" veoma="" velika="" linearna="" kristalna="" bakarna="" žica.="" osim="" toga,="" električna="" provodljivost="" 6n="" occ="" je="" preko="" icas-a="">

Pakovanje i isporuka

Pakovanje monokristala:

Unutrašnja ambalaža: vakuumsko pakirana, zavijena s stiroporom.

Vanjsko pakiranje: karton / šperploča.

Isporuka:

Možemo vam ponuditi metode prevođenja što god želite.

--Bi ekspres (DHL / Fedex / itd.)

- Avionom do najbližeg aerodroma

- Od mora do najbližeg luke

- Isporučilac agenta prodavaca

FAQ

Za narudžbinu:

U mogućnosti smo da ponudimo obične bakarne štipaljke, bakarne čestice i katodne bakarne ploče - molimo Vas da nam kažete vaše zahteve. U većini slučajeva ovo će biti predmet minimalne količine narudžbine i u nekim slučajevima će biti ponuđene na osnovu "najboljeg napora".

Za kontinuirano:

Ako vam je potreban materijal u neprekidnim dužinama, molimo vas da nam kažete kada stavite narudžbinu. Osim ako nije drugačije naznačeno, zadržavamo pravo isporuke u više od jedne dužine

Za čistoću ultra čistog bakra:

Za materijale opisane u katalogu kao High Purity, stvarna analiza metalnih nečistoća će se besplatno isporučivati. Za druge predmete, stvarna analiza se može isporučiti i naplaćuje se za analizu i za uzorak koji se koristi.

Ako vam je potrebna analiza, molimo vas da nam kažete da li vam je potrebna samo metalna nečistoća ili metalna i gasovita. Kada je potrebna analiza, pošiljka vašeg naloga može biti odložena.

Za tolerancije:

Za detalje o našim standardnim tolerancijama, pogledajte odjeljak Opis proizvoda. U mnogim slučajevima dostupne su bliže tolerancije, ali mogu biti podložne dodatnom naplati. Ako imate posebne zahteve, važno je da nam kažete u trenutku naručivanja.

Profil kompanije

Henan Guoxi Ultrapure New Material Co, doo je velika i dobro poznata visokotehnološka preduzeća, koja poseduju profesionalni proizvodni tim, specijaliziran za istraživanje i razvoj i proizvodnju sa različitim ultra čistim bakarnim proizvodima. Naša kompanija uglavnom rukovodi istraživanjem i razvojem, proizvodnjom i prodajom ultra čisto cinka, bakra, galijuma, nikla, kobalta, molibdena, kadmijuma, vogunuma i drugih materijala visoke čistoće metala. Nalazi se u prekrasnom okruženju zone aglomeracije u okrugu Baofeng, Henan. I pokriva površinu od 160 hektara. Godišnja proizvodnja preko 1000 tona.


Hot Tags: OCC, Kina, proizvođači, dobavljači, fabrika, cijena, jeftini
Srodni proizvodi
Upit