Dom > Vijesti > Sadržaj
Karakteristike legure magnezija
- Sep 05, 2017 -

U praktične metala je najlakši metal, udio magnezija je oko 2/3 od aluminija, je željezo 1/4. To je najlakši metal u praktične metala visoke čvrstoće i vrlo kruta.

Opseg primjene: magnezij slitina je naširoko koristi u priručnim sredstvima i automobilskoj industriji kako bi se postigla lagan.

Udio od magnezijske legure je teža od plastike, ali snagu i elastičnost jedinica težine je veća nego kod plastike, tako da u slučaju iste snage komponente, magnezij legure dijelovi mogu biti Tanji i lakši od plastike. Osim toga, od magnezijske legure imaju veći određenu strogost od aluminija i željeza, oni mogu smanjiti težinu od aluminija ili željeza komponenti bez smanjivanja snage komponenti.

Područje primjene: mobilni telefon, veličina LCD ekrana na prenosivo računalo povećava godišnje i magnezijske legure koriste se u okviru svoje braće i natrag ljuske.

Prijelaz topline: iako magnezij legure Toplinska vodljivost je manja od aluminijske legure, ali nego plastične desetaka puta puta veća, stoga, magnezij legure koriste za električne proizvode, možete učinkovito raspodijeliti unutarnje topline van.

Područje primjene: magnezij legure koriste se na kućištima i hladnjaci koje proizvode visoke temperature računala i projektora. Korištenje magnezijske legure na vanjsko Kućište televizije može obaviti bez hlađenja rupe.