Dom > Vijesti > Sadržaj
Strateški značaj novih materijala
- Sep 28, 2017 -

Stvaranje novih materijala, stvaranje nove opreme. Danas, novi materijali industrija je ušla u razdoblje brzog razvoja, prema tržištu razvojne potrebe, kako bi se ubrzati razvoj novih materijala industrije, poboljšati konkurentnost zemlje postati važan dio u provedbe strategije održivog razvoja, država izdala je "i odluku da se razvije strateško nastajanju" (Guo Fa [2010] 32) bit će novi materijal kao "drugi pet"razdoblje Nacionalnog ključa za potporu razvoja industrije. Do 2015 godine, Kina je novi materijali industrija će formirati 260 milijardi izlazni sustav s ušteda energije i zaštita okoliša, nove energije u industriji, Informacijske industrije, bio-industrija, zrakoplovne, vojne, nuklearna tehnologija i drugim nastajanju visokotehnološkoj razvoj industrije i tradicionalnim Industrijama visoke tehnologije, Primjena novih materijala je sve raširenu, novi materijali industrije zasigurno napredovati. Prema konzervativna procjena, globalno tržište za nove materijale, veličina svake godine ima više od 400 milijardi Američkih dolara, razvoj novih materijala industrije i novih proizvoda i novih tehnologija da voziš veće tržište, nove materijalne industrije je postao najbrže rastući od 21 stoljeća jedan od high-tech industrije.


Novi materijal je važan dio visokotehnološkoj, ali osnova tehnološki razvoj i pilot, ali i nadogradnje tradicionalnih industrija tehnološki razvoj, prilagoditi i ključ za industrijske strukture. Nove materijale i informacijska tehnologija, biotehnologija zajedno čine tri stuba današnjem svijetu visokotehnološkoj, kao industrijski napredak, Nacionalnog ekonomskog razvoja i sigurnosti kako bi se osigurala važna pokretačka sila za sigurnost, novi materijal industrija je priznat kao svjetski najvažnijih i najbrže rastućih jedan od high-tech industriji, njegove razine istraživanja i opsegu industrijalizacija je postala mjera zemlje i Regionalni ekonomski razvoj, znanstvene i tehnološke napredak i snagu nacionalne obrane važan simbol. Novi materijali tehnologija igra ključnu ulogu u Usmjeravanju, podrške i međuovisne razvoja drugih industrija. To je posljednja motivirajuće zajedničke osnovne tehnologije. Pojava mnoge velike nove tehnologije ovisi o napretku tehnologija materijala.


Novi materijali mogu se svrstati od struktura, funkcija i primjena polja i tako dalje. Novi materijali svrstani su u elektroničke informacije materijala, novih energetskih materijala, nanomaterijala, napredne kompozitne materijale, napredni keramički materijali, supravodljivih materijala, novih obojenih metalnih materijala i drugih glavnih kategorija . Među njima, novi obojenih metalnih materijala, uključujući Obvezno materijala, aluminija, Magnezij, Titan i druge materijale od lakih metala, naprednim strukturalne materijale, ultra čiste metalne materijale. Čisti metalni materijali uključuju ultra čiste materijale kao što su ultračista bakra, cinka, nikla, kobalt, Volfram, molibden, mangan, antimon, telurij, kadmija, srebra, Titan i olovo. Čistoća čisti metalni materijal je prema ekstremnim pročišćavanje razvoj, sadržaj nečistoća ppb iznad, specifikacijama proizvoda prema smjeru razvoja velikih razmjera.


U ovom trenutku globalne znanost materijala ulazi bez presedana razdoblje inovacija i razvoja, razvoj novih materijala za smjese, visokih performansi, multi-funkcionalni, jeftine smjeru, strukturnih materijala se kreće prema manja veličina, moćniji smjeru. S uređajem minijaturizacije, multi-funkcionalni, modularna Integracija u smjeru, funkcionalnih materijala, multi-funkcionalna Integracija, Integracija materijala i uređaja je postala važan trend, koji učinkovito možete poboljšati proizvod performanse i smanjiti troškove.


Imajući u vidu materijalne tehnologije na nacionalno gospodarstvo igrao veliku ulogu u promociji svjetskih zemalja pridajemo veliku važnost razvoju i promociji tehnologija materijala. Sjedinjene Države, Japan, Njemačka i druge razvijene zemlje održavati svoj ekonomski i tehnološki vodstvo, imati novih materijala istraživanja i razvoj kao glavni nacionalni razvoj strategija, razvio zdrav razvoj plan i fokus na podrška i razvoj. Kina je "drugi pet" plan će biti novih materijala, novu energiju, novu energiju vozila, štednje energije i zaštite okoliša, biotehnologija, nova generacija Informacijske tehnologije, high-end proizvodna oprema i drugih sedam industrija kao sedam strateške industrije u nastajanju, od sedam velikih industrija odnosa može se vidjeti da je novi materijal jezgre šest industrija i temelj razvoja drugih šest industrija su neodvojivi od razvoja novih materijala.


Kina je novi materijali industrija je u jak stupanj razvoja, industrijski lanac nastavlja širiti, dijeljeći područja i dalje rađati, daljnju integraciju uzvodno i nizvodno industrije, razvoj ogroman prostor, mnoge visokotehnološke industrije i velikih infrastrukturnih potreba izgradnje povećanjem materijalne potpore, kao što su poseban novi poluvodički materijali, Magnetni materijali i tako ne mogu biti odvojeni od jezgre novi materijali tehnologija proboj. Međutim, Kina je materijalni tehnološka istraživanja i razvoj započeo krajem, jadni zaklade, nedostatak investicija, iako u posljednjih nekoliko godina, brzi razvoj, ali u usporedbi sa zapadne razvijene zemlje, još uvijek postoji velik jaz.


Nacionalni Biro za statistiku objavio "Strateški Emerging industrija klasifikacija (2012)" u prosincu 2012 uključiti visoke čistoće metalni materijali za napredne strukturnih materijala industrije pod kategoriju novi materijal.


Visoke čistoće metala je jedan od važnih smjerova razvoja metalnih materijala, i svoje tehnologije za pročišćavanje je hotspot u području novih materijala. U ovom trenutku je domaća poduzeća proizvesti poizvodnja više nego 6N visoke čistoće metalnih materijala. Dr. Chen Dongsheng, koji je vodio znanstveno istraživački tim samostalno razvijena četvrta generacija amonijak ultra-pročišćavanje tehnologije, uspješno postići 6N razreda ultra čiste metalne razmjera proizvodnje, popuniti domaći prazno, očekuje se da prijelom domaće superčisti metalnih materijala dugoročne ovisnosti o uvozu ponižavajuće situacije.


"Kina je materijalne snage, ali to nije materijalne moći, novih materijala industrije nije fundamentalno ostvarila iz resursa-intenzivne tehnologije-intenzivne, iz naporan rad za ekonomske promjene" u


Henan nacionalne Xi treba biti novo doba industrijske strategije razvoja treba hitna stanja u zemlji, na temelju znanstvenih i tehnoloških inovacija, ultra čiste metalne materijale u poizvodnja tehnologija je napredovala proboj, Naša tvrtka je prva domaća, vodeći međunarodni metalnih materijala industrije Ultra-pročišćavanje tehnologija, sa nezavisna intelektualna prava, prvi u zemlji provesti na na cink, Bakar, nikal, kobalt, molibden, Volfram, mangana i drugih metalnih elemenata prezasićenom i skala za pročišćavanje i razvoj, popuniti praznine, znanost i tehnologija sadržaja vodećih domaćih, razbijanje zapadnog razvijene zemlje na Kina je tehnologija monopol, stvaranja i domaći ultra čiste metalne materijale, novu eru proizvodnje.


Cilj strateškog razvoja tvrtke je da se bore u sljedećih pet godina, tvrtka će se boriti najveći domaći, najkompletniji Sorti ultra čiste metalne materijale proizvodne baze, međunarodno poznati ultra čiste metalne materijale dobavljača. Skratite jaz između Kina je nova tehnologija materijala materijala i razvijenih zemalja, i nastoje promovirati China's "materijalne snage" "materijalne snage" promjena, promicati unaprjeđivanje prateće industrije, prerađivačkoj industriji za high-end materijala pomoći bogatoj zemlji moć sna.